ابزار غیر برقی

10 مدل قیمت بهترین سیم لخت کن اتوماتیک و دستی

سیم لخت کن اتوماتیک و دستیسیم لخت کن نوعی انبر پرکاربرد و کارآمد در صنعت برقکاری است. این انبر بدون رساندن آسیب و زخمی کردن رشته های سیم، روکش پلاستیکی سیم برق را به شکلی بی نقص بر می دارد.

برقکاران حرفه ای هنگام انجام کار از ابزارهای دستی مختلفی استفاده می کنند. هر کدام از این ابزارها دارای کاربردی متفاوت هستند. انبر سیم لخت کن یکی از این ابزارهاست که قابلیت برداشتن عایق روی سیم را بر عهده دارد.

سیم لخت کن چیست؟

سیم لخت کن جزو مهم ترین انبر آلات دستی به شمار می رود که از سه قسمت دسته، فک و پیچ تنظیم تشکیل شده است. با قرار دادن سیم داخل فک و فشار دادن اهرم، پوشش پلاستیکی روی سیم بصورت دقیق جدا می شود.

قیمت سیم لخت کن چقدر است؟

قیمت سیم لخت کن بستگی به نوع انبر دارد. انبرهای سیم لخت کن دستی در مقایسه با انبرهای اتوماتیک قیمت ارزان تری دارند. هر چند کیفیت ساخت، جنس فک و دسته، اندازه و برند سازنده بر روی قیمت انبر تاثیر گذار است.

  • ارزانترین انبرهای سیم لخت کن موجود در بازار بین 20 تا 200 هزار تومان قیمت دارند.
  • گرانترین انبرهای سیم لخت کن موجود در بازار بین 400 تا 3 میلیون تومان قیمت دارند.

بهترین مارک سیم لخت کن کدام است؟

بهترین سیم لخت کن موجود در بازار را برندهای نظیر رونیکس(Ronix)، نوا(Nova)، اینکو(Ingco)، واستر(Vaster)، کنیپکس(Knipex)، توسن(Tosan) و چندین شرکت معروف دیگر تولید می کنند. این برندهای محبوب با داشتن دانش چندین ساله، ابزارهایی بسیار باکیفیت و بادوام را تولید و روانه بازار می کنند.

بیشتر بخوانید: مشاهده قیمت بهترین مارک انبردست ایرانی و خارجی

انواع سیم لخت کن

سیم لخت کن دستی

سیم لخت کن دستی انبری پراستفاده در صنعت برقکاری است. دهانه فک این انبر در چندین سایز متنوع ساخته می شود. برقکاران ساختمانی و صنعتی با قرار دادن سیم داخل دهانه فک، و فشردن اهرم دستی اقدام به برداشتن روکش پلاستیکی از روی سیم می کنند.

سیم لخت کن اتوماتیک

سیم لخت کن اتوماتیک، انبری پیشرفته برای استفاده است. این مدل انبر، عمل برداشتن پوشش پلاستیکی روی سیم را با دقت و سرعت بسیار بالایی انجام می دهد. همچنین روش برداشتن عایق روی سیم با این نوع انبر، بصورت کاملا خودکار انجام شده و نیازی به استفاده از دست نیست. قیمت مدلهای اتومات در مقایسه با نوع دستی کمی گران تر است.

سیم لخت کن کلاغی

این دستگاه سیم لخت کن، دارای فکی کلاغی شکل است که دهانه آن قابلیت برداشتن روکش سیم های 6 و 4 میلیمتری را دارد. این مدل انبر دارای قدرت و سرعت عمل بسیار بالایی برای استفاده است.

1. سیم لخت کن مدل PLW-210C سایز 7 اینچ

سیم لخت کن مدل PLW-210C سایز 7 اینچ

این مدل انبر به دلیل ساخت شدن از جنس فولاد، دارای کیفیت و دوام بسیار بالایی برای استفاده است. دسته های پلاستیکی این محصول در برابر لغزش و تعریق بسیار مقاوم بوده و مانع از انتقال جریان برق به دست می شود.

علاوه بر این انبر PLW-210C دارای بیش از 85 درصد رضایت مشتریان است که این میزان رضایت، کیفیت بالای این محصول را نشان می دهد. همچنین با پرداخت هزینه بسیار کم و مقرون بصرفه می توانید این انبر را از بازار خریداری نمایید.

ویژگی های محصول

  • جنس بدنه: فولاد
  • جنس دسته: پلاستیک
  • ویژگی‌ها: قفل دار
  • حداکثر میزان باز شدن: ۴۰

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

2. انبر سیم لخت کن اتوماتیک نووا مدل 8058 سایز 8 اینچ

انبر سیم لخت کن اتوماتیک نووا مدل 8058 سایز 8 اینچ

نوا برندی معروف در حوزه ساخت ابزار آلات دستی است که محصولاتی بسیار باکیفیت و بادوام را روانه بازار می کند. این انبر در شرکت نوا طراحی و ساخته شده که بدنه از کروم وانادویوم و دسته از پلاستیک درجه یک ساخته شده است.

تیغه فولادی این انبر دارای قدرت و سرعت بالایی برای برداشتن روکش پلاستیکی روی سیم است و حداکثر دهانه آن تا 13 میلیمتر می تواند باز شود. اگر به دنبال مدلی اتوماتیک و کارآمد برای لخت کردن سیم و کابل های برق هستید این مدل انبر می تواند برای شما مناسب باشد.

ویژگی های محصول

  • جنس بدنه: کروم-وانادیوم
  • جنس دسته: پلاستیک
  • حداکثر میزان باز شدن: ۱۳ میلیمتر
  • جنس تیغه: فولادی

مشاهده قیمت و خرید در دیجی کالا

نکات و راهنمای خرید سیم لخت کن

جنس بدنه

سیم لخت کن از بدنه ای تمام فلزی ساخته شده است. بدنه های فولادی و استیل دارای کیفیت و استحکام بسیار بالایی هستند. آنها در برابر زنگ زدگی کاملا مقاوم بوده و طول عمر بیشتری نیز دارند. هنگام خرید از کیفیت جنس بدنه اطمینان حاصل نمایید.

جنس فک

هر انبر از دو فک بالا و پایین تشکیل شده است. با وارد کردن فشار به دسته ها، فک ها به یکدیگر نزدیک شده و عمل برش زدن روکش روی سیم را انجام می دهند. جنس فک تاثیر زیادی در نحوه عملکرد انبر می گذارد فک های فولادی دارای قدرت و دوام بیشتری برای استفاده هستند.

سایز فک

هنگام خرید سیم لخت کن به سایزبندی روی لبه های فک انبر دقت داشته باشید. انبری را انتخاب کنید که فک آن قابلیت برش زدن انواع سیم های ضخیم و نازک را داشته باشد. دهانه این نوع انبر در سایزبندی های مختلفی ساخته می شود که هر فرد باید متناسب با کار و نیار خود انبری مناسب از لحاظ سایزبندی را انتخاب کند.

روکش دسته ها

بر روی دسته های انبر پوششی پلاستیکی کشیده میشود که این روکش وظیفه محافظت از دست را هنگام برش زدن سیم بر عهده دارد. این روکش پلاستیکی مانع از نفوذ جریان برق و شوک الکتریکی به دست می شود. علاوه بر این روکش پلاستیکی از تعریق و لغزش دسته داخل دست، جلوگیری می کند. جنس روکش دسته باید از مواد پلاستیکی درجه یک و باکیفیت تولید شده باشد.

ساختار دسته

دسته باید علاوه بر داشتن روکشی باکیفیت، دارای ساختار و طراحی ارگونومیک باشد تا هنگام استفاده دست دچار فشار و خستگی نشود. با در دست گرفتن سیم لخت کن از خوش دست یا ارگونومیک بودن دسته ها اطمینان حاصل کنید.

سخن پایانی

بهترین روش برای برداشتن عایق روی سیم، استفاده کردن از ابزاری دستی به نام سیم لخت کن است. این انبر با داشتن لبه هایی تیز و پرقدرت، به شکلی دقیق روکش سیم ها را برای انجام کارهای برق کاری بر می دارد.

مزیت خوب این مدل انبر در عملکرد سریع و دقیق آن است. با استفاده از این ابزار به راحتی می توان بدون آسیب رساندن به رشته های مسی سیم، روکش پلاستیکی از سیم جدا کرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا